Η Ομάδα μας

Το πιο δύσκολο πράγμα τελικά είναι να γράφεις σχετικά με τον εαυτό σου!!Θα κάνω μια προσπάθεια όμως...   Ονομάζομαι Ελένη και έχω ολοκληρώσει το ΠΜΣ Εκκλησιαστικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είμαι, επίσης, μέλος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων, στων οποίων το επιστημονικό περιοδικό "ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ" συμμετέχω ως μέλος της συντακτικής ομάδας. Ο γραπτός λόγος ως πηγή έκφρασης και δημιουργικότητας αποτελεί για εμένα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, διατηρώ δε στήλη που άπτεται ζητημάτων εκκλησιαστικού δικαίου στην εφημερίδα "ΕΚΔΟΣΗ" της Ελασσόνας.  Keep going!!     Περί Νομο-Λογιών   Η στήλη αυτή πραγματεύεται το περιεχόμενο των δικαστηριακών αποφάσεων και των νόμων (τυπικών και ουσιατικών) που σχετίζονται με όλο το φάσμα του εκκλησιαστικού δικαίου.      
  Αγαπητοί αναγνώστες, Ονομάζομαι Ραφαήλ Παπασυκιώτης και κατάγομαι από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας. Είμαι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών και ανήκω και εγώ με τη σειρά μου στην ομάδα των συντακτών του «Άρθρου 13». Στις προπτυχιακές σπουδές μου ήρθα σε επαφή με το αντικείμενο του εκκλησιαστικού δικαίου, το οποίο μου φάνηκε ιδιαίτερα ελκυστικό. Για το λόγο αυτό, και με την ενθάρρυνση της τότε συμφοιτήτριας μου, νυν αρχισυντάκτριας και φίλης μου Ελένης Παλιούρα, πήρα την απόφαση να συμμετάσχω και εγώ ενεργά στο όμορφο αυτό εγχείρημα. Εξάλλου, όσο μεγαλύτερη ενασχόληση έχει κάποιος με ένα αντικείμενο, τόσο περισσότερο το γνωρίζει σε βάθος και το  αφομοιώνει και τόσο περισσότερο φουντώνει η φλόγα του για αυτό. Προσπαθώντας, λοιπόν, να εμβαθύνω στον ιδιαίτερο  και ταυτόχρονα γοητευτικό αυτό κλάδο του δικαίου, θα συμμετέχω στη στήλη «Περιλήψεις Αποφάσεων» από κοινού με τους υπόλοιπους νομικούς συντάκτες και θα αναλάβω αποκλειστικά την αρθρογραφία στη στήλη...
Γεια σας κι από μένα! Ονομάζομαι Ελεωνόρα Παπαδάκη κι είμαι τριτοετής φοιτήτρια της Νομικής Αθηνών. Δεν μου αρέσει γενικά να μιλάω για τον εαυτό μου, αλλά τι να γίνει…Μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγεί! Όπως καταλαβαίνετε είμαι κι εγώ λάτρης αυτού του ιδιόμορφου  κλάδου της Νομικής, του εκκλησιαστικού δικαίου. Αυτά τα πολλά για εμένα, ας πούμε δυο λόγια τώρα για τη στήλη μου!   Το όνομα αυτής...  "Εκκλησία Ιστορία και Τέχνη" Μαζί θα ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο, όπου θα γνωρίσουμε τις ιστορικές και πολιτικές συνθήκες, οι οποίες επηρέασαν την εξέλιξη των εκκλησιών ανά τον κόσμο.
    Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1983. Σπούδασα Ιστορία και Αρχαιολογία στο οικείο τμήμα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου απεφοίτησα με ειδίκευση στην Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης. Στη συνέχεια ακολούθησα μεταπτυχιακές σπουδές ειδίκευσης στην Κλασική Αρχαιολογία και Τέχνη στο ίδιο τμήμα, όπου πρόσφατα εκπόνησα και τη διδακτορική μου διατριβή.     Συμμετέχοντας με ιδιαίτερη χαρά στην παρούσα προσπάθεια, θα πραγματεύομαι ζητήματα από την Ιστορία της Τέχνης, προσπαθώντας να αναδείξω τις κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις που αφορούν ειδικότερα τη θεματολογία της σελίδας και της στήλης μας "Εκκλησία Ιστορία και Τέχνη".  
 Η Γεωργία είναι Διευθύντρια Λαϊκού Πολιτισμού & Νεολαίας του Ομίλου UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ με καθήκοντα τη διάσωση και προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Από πολύ νεαρή ηλικία δραστηριοποιείται σε πολιτιστικές δράσεις και οργάνωση συνεδρίων, σήμερα δε φοιτά στο Τμήμα Business Administration & Management of Cardiff Metropolitan University of U.K με υποτροφία. Είναι χαρά μας που θα αναλάβει τη στήλη Πολιτιστικά Δρώμενα.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα στη Νομική Σχολή και σήμερα ασκώ ελεύθερη δικηγορία. Απασχολήθηκα σε ΟΤΕ και Νομικό Συμβούλιο του Κράτους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, ενώ το τελευταίο διάστημα συνεργάστηκα με αρκετές δικηγορικές εταιρίες κυρίως τραπεζικού και ενεργειακού κλάδου. Με την ιδιότητα του μεταπτυχιακού φοιτητή στο ΠΜΣ του Τομέα Ιστορίας και Θεωρίας του Δικαίου και με την εμπειρία που διαθέτω από αρθρογραφία μου σε portals και blogs, θα καταπιαστώ στη σελίδα αυτή με ζητήματα εκκλησιαστικής επικαιρότητας στη στήλη Επικαιρότητα. Ζητήματα, που προκαλούν ή προβληματίζουν, δίχως άλλο απασχολούν την κοινή γνώμη και όπως όλα στη ζωή δεν είναι άσπρα ή μάυρα, αφού υπάρχει και το γκρι.   
Ονομάζομαι Βασιλική Ανεβλαβή και είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με έδρα την Καλαμάτα στο πρόγραμμα MSc in Cultural Heritage Materials and Technologies, απόφοιτη του τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών με κατεύθυνση Αρχαιολογίας. Δουλεύω τα τελευταία χρόνια σε ανασκαφές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Κρήτη, Τουρκία, Μάλτα). Με ιδιαίτερη αγάπη στην κλασική αρχαιολογία αν και τα τελευταία χρόνια με κέρδισαν τα προϊστορικά.  Λίγα λόγια για τη στήλη μου: Μέσω της στήλης "Προϊστορία: It's ritual?!" θα προσπαθήσω να επισημάνω τομείς της προϊστορικής αρχαιολογίας που αφορούν τη θρησκεία και την τέχνη, καθώς επίσης πώς οι νέες τεχνολογίες βοηθούν τον κλάδο της αρχαιολογίας δίνοντας απαντήσεις σε άλυτα μυστήρια.
Ονομάζομαι Δελλή Γεωργία και είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Βυζαντινή Αρχαιολογία. Τα ενδιαφέρονται μου είναι κατά βάση ο Βυζαντινός πολιτισμός σε όλες τις εκφάνσεις του. Ενδιαφέρομαι επίσης και για τη δυτική Ευρώπη την ίδια περίοδο. Έχω συμμετάσχει σε ανασκαφές στην Καλαμάτα, τα Κύθηρα, τη Σάμο και την Κρήτη. Η έρευνα μου επικεντρώνεται στην οχυρωματική και κυριώς στις οχυρώσεις της Σάμου, δυο εκ των οποιών έχω ήδη μελετήσει.  Λίγα λόγια για τη στήλη (Αρχιτεκτονική και Τέχνη στο Βυζάντιο) Η συμμετοχή μου στο Άρθρο 13 με γεμίζει χαρά, διότι απο εδώ θα μπορέσω να παρουσιάσω διάφορες πτυχές του βυζαντινού πολιτισμού μέσα απο την αρχιτεκτονική, τη ζωγραφική, τη φιλολογία και την ιστορία. Θα παρουσιάζω επίσης τους προβληματισμούς μου σε διάφορα ζητήματα προσπαθώντας κάθε φορά να δώσω μια εύλογη απάντηση.  Το Άρθρο 13 είναι μια αξιέπαινη δουλειά και χαίρομαι ιδιαίτερως που μπορώ να είμαι μέρος της και εύχομαι να...
Απόφοιτη της Νομικής σχολής Αθηνών. Εργάζεται σε γραφείο δικηγορικό, όπου ασχολείται με την κυκλοφορία της διμηνιαίας εφημερίδας της Σαντορίνης "Θηραϊκά Νέα", δημιουργεί και διαχειρίζεται ιστοσελίδες,, όπως το "santorinisfolkmuseum.com", ενώ διατηρεί ένα προσωπικό ιστολόγιο "eulegein.blogspot.com", στο οποίο γράφει άρθρα, κυρίως κοινωνικού περιεχομένου, στον ελεύθερο χρόνο της. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κοινωνικού περιεχομένου, ενώ έχει δουλέψει και σαν ξεναγός εθελοντικά για 5 χρόνια στην ιστορική βυζαντινή εκκλησία “Παναγία η Επισκοπή” στη Μέσα Γωνιά Σαντορίνης.Επίσης, είναι επίτιμο μέλος του ¨ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ¨. Στην ιστοσελίδα είναι συντάκτρια της στήλης “απόψεις και αντιδράσεις”, η οποία διαπραγματεύεται απόψεις των ανθρώπων για την εκκλησία, ενώ διερευνά τις αντιδράσεις απέναντι της, πώς και κατά πόσο έχουν δίκιο ή άδικο.
Καλούμαι να παρουσιάσω τον εαυτό μου. Ελπίζω ότι καταλαβαίνετε όλοι πόσο δύσκολο είναι αυτό...Είμαι τεταρτοετής της Νομικής Αθηνών τώρα στα 50. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Τι να κάνω!! Γηράσκω αεί διδασκόμενη!!!    Το εκκλησιαστικό με γοητεύει λόγω της ευρύτητας και της διαχρονικότητας του περιεχομένου του. Έχω αναλάβει τη στήλη "Το κοινωνικό πρόσωπο της Εκκλησίας" επειδή το ενδιαφέρον μου εδράζεται στην ανθρώπινη επικοινωνία και δράση.   "Το κοινωνικό πρόσωπο της Εκκλησίας" Η στήλη αυτή θα ασχοληθεί με τη δράση της Εκκλησίας στην κοινωνία σε διάφορες ιστορικές περιόδους μέχρι και τη σύγχρονη εποχή. Θα επιχειρήσω επίσης μια συγκριτική επισκόπηση των διαφορετικών ορθόδοξων Εκκλησιών.
Ονομάζομαι Μαρκάκη Παρασκευή και είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια του ΠΜΣ «Διεπιστημονικές προσεγγίσεις στην Ιστορία Αρχαιολογία και Κοινωνική Ανθρωπολογία» του πανεπιστημίου Θεσσαλίας με κατεύθυνση τη Βυζαντινή Αρχαιολογία. Έχω συμμετάσχει σε ανασκαφές που διενεργούνται από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε συνεργασία με τις κατά τόπους εφορείες αρχαιοτήτων.  Λίγα λόγια για τη στήλη Η στήλη μου «Αρχιτεκτονική και Τέχνη στο Βυζάντιο» έχει ως σκοπό τη προσέγγιση του υλικού πολιτισμού, αλλά και των πολιτικών και οικονομικών συνθηκών που επέτρεψαν αυτή την ανάπτυξη.   
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές μου σπουδές στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδίκευση στην Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης. Αυτή τη στιγμή είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής Κλασικής Αρχαιολογίας στο ίδιο τμήμα. Έχω συμμετάσχει σε ανασκαφές και αρχαιολογικά προγράμματα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας (Καραμπουρνάκι Θεσσαλονίκης, Κάστρο Μελιβοίας στη Βελίκα, Στράτος και Πάλαιρος Αιτωλοακαρνανίας, επιφανειακή έρευνα νοτιοανατολικής Νάξου). Ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για τη μελέτη της αγγειογραφίας, της νομισματικής και της τοπογραφίας.  Λίγα λόγια για τη στήλη: Στη στήλη «Ἀπό Θεοῦ Ἂρξασθαι» θα ασχοληθούμε με θέματα που αφορούν τη θρησκεία των αρχαίων Ελλήνων και πώς αυτή επηρέασε την τέχνη και την καθημερινότητα τους. 
Γεια σας! Ονομάζομαι Μαριαλένα Μαυροπούλου. Πέρασα τα πρώτα φοιτητικά μου χρόνια στον Πειραιά σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων, μα αποφάσισα να ακολουθήσω την πραγματική μου αγάπη, την Αρχαιολογία! Είμαι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα και πλέον μεταπτυχιακή φοιτήτρια του προγράμματος MSc in Cultural Heritage Materials and Technologies στο ίδιο τμήμα. Τα ενδιαφέροντά μου δεν περιορίζονται σε συγκεκριμένους τομείς της Αρχαιολογίας, ωστόσο αγαπώ ιδιαιτέρως την Ύστερη Αρχαιότητα, το Βυζάντιο και τους Μεσαιωνικούς χρόνους. Λίγα λόγια για τη στήλη  Θα βρείτε άρθρα μου στη στήλη «Αρχιτεκτονική και Τέχνη στο Βυζάντιο» όπου θα άπτονται διάφορες εκφάνσεις του βυζαντινού πολιτισμού όπως αυτός διαμορφώθηκε και επηρεάστηκε από την Χριστιανική θρησκεία. Η προσπάθειά μου θα έγκειται στο να σας εξάψω το ενδιαφέρον για διάφορα ζητήματα ώστε στη συνέχεια να ερευνήσετε και να εμβαθύνετε μόνοι σας!
Επιτρέψτε μου κι εμένα να συστηθώ με τη σειρά μου: Όταν δε με αποκαλούν "ψηλή", με φωνάζουν Νάντια και είμαι τελειόφοιτη φοιτήτρια της Νομικής Σχολής Αθηνών. Η αρθρογραφία είναι το ναρκωτικό μου, και γι'αυτόν το λόγο ασχολούμαι εντατικά με αυτήν σε διάφορα sites, κυρίως επιστημονικού και φοιτητικού περιεχομένου. Καπως έτσι με"μυρίστηκε" και το λαγωνικό ονόματι Ελένη Παλιούρα και μου πρότεινε να συνδράμω στο Άρθρο 13. Μπορεί να μη διακρίνομαι για τη βαθιά χριστιανική μου πίστη, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω την ανεκτίμητη αξία της συμβολής της Εκκλησίας στην κοινωνία μας. Και αυτό ακριβώς έχω αναλάβει να παρουσιάσω στη στήλη που μοιράζομαι με την Ελένη Λιάσκου: το κοινωνικό πρόσωπο της Εκκλησίας. Μαζί, θα ξεναγηθούμε στις διάφορες κοινωνικές δράσεις που πραγματοποιεί η Εκκλησία στην ελληνική επικράτεια και όχι μόνο, επιθεωρώντας το έργο της από μια "κοινή" οπτική γωνία. Και μάλιστα η ξενάγηση αυτή δε θα μείνει μόνο σε μεταφορική διάσταση αλλά θα γίνει και πραγματικότητα με...
Γειά σας! Είμαι η Ειρήνη, απόφοιτη του τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών. Αυτό το διάστημα εργάζομαι σε ένα μουσείο της Αθήνας.  Έχω λάβει μέρος σε ανασκαφές στην περιοχή της Μεσσηνίας (αρχαία Μεσσήνη, αρχαία Θουρία, Καλαμάτα) και της Ρόδου (στα πλαίσια του Ερευνητικού προγράμματος MERMAID). Επιπλέον, έχω συμμετάσχει στο πρόγραμμα καταγραφών της MONUMENTA, που αφορούσε τα κτήρια 19ου και 20ου αι. της Αθήνας. Αναφορικά με τα ερευνητικά μου ενδιαφέροντα, από τη μία άπτονται της αρχαιολογίας της καθημερινής ζωής, ειδικά κατά τη ρωμαϊκή και πρωτοβυζαντινή περίοδο, με κάποια ιδιαίτερη έμφαση στην οικιστική και αρχιτεκτονική. Από την άλλη, το τελευταίο διάστημα έχω αρχίσει να ενδιαφέρομαι για ζητήματα ιστορίας της τέχνης, αλλά και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών. Όσον αφορά τη συμμετοχή μου στο ΑΡΘΡΟ 13, θα γράφω στη στήλη Αρχιτεκτονική και Τέχνη στο Βυζάντιο. Τα θέματα θα είναι ποικίλα και ενδιαφέροντα.    
Γειά σας! Ονομάζομαι Αλεξάνδρα Παπαϊωάννου και είμαι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο οποίο και συνεχίζω τις σπουδές μου σε μεταπτυχιακό επίπεδο (στο ΠΜΣ Ευρωπαϊκού Δικαίου). Παράλληλα, δουλεύω ως ασκούμενη δικηγόρος. Στο ΑΡΘΡΟ 13 θα συμβάλλω στη στήλη «Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο», όπου θα ασχολούμαι με θέματα που άπτονται τόσο του εκκλησιαστικού όσο και του διεθνούς δικαίου, δύο κλάδοι που αν και φαινομενικά άσχετοι μεταξύ τους, παρουσιάζουν στον συνδυασμό τους ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Επιπλέον, θα συμμετέχω στη στήλη Περιλήψεις Αποφάσεων. 
Γεια σας! Λέγομαι Πισιμίση Κυριακή-Αικατερίνη και είμαι τεταρτοετής φοιτήτρια στη Νομική Σχολή Αθηνών. Από το πρώτο έτος μέχρι και τώρα, το ενδιαφέρον μου για τα νομικά διατηρείται αμείωτο. Εντελώς τυχαία παρακολούθησα το μάθημα του Εκκλησιαστικού δικαίου και συνειδητοποίησα ότι πρόκειται για έναν κλάδο ευρύ και ενδιαφέροντα, με μεγάλη πρακτική εφαρμογή. Θα βρίσκετε άρθρα μου στη στήλη "Διεθνές και ευρωπαϊκό Δίκαιο". Αν και φαινομενικά ασύμβατα τα δύο πεδία μεταξύ τους, οι σχέσεις τους είναι πιο στενές και σύνθετες απ'ό,τι μπορούμε να φανταστούμε. Ας τις ανακαλύψουμε... Επιπλέον, λαμβάνω μέρος στη στήλη "Περιλήψεις Αποφάσεων".
Γεια σας κι από εμένα! Ονομάζομαι Πλιάτσικα Αγλαΐα (τουλάχιστον αυτό αναγράφεται στην ταυτότητά μου!). Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και αυτή τη στιγμή κάνω το μεταπτυχιακό μου στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Σπουδών ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ (θεσ/νίκης & Σερρών) που αφορά στην Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία. Ο λόγος που επέλεξα να συνδράμω σ'αυτήν την προσπάθεια είναι ότι βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη την ιδέα μιας φοιτητικής ηλεκτρονικής  εφημερίδας. Κίνητρό μου είναι η εμβάθυνση και απόκτηση γνώσης πάνω σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση.  Ως εκπαιδευτικός, λοιπόν, δεν μπορούσα να αναλάβω κάποια άλλη στήλη παρά τη στήλη της εκπαίδευσης. Μέσα από τα άρθρα μου θα προσπαθήσω να συνδέσω την εκπαίδευση με τη θρησκεία με αυτοσκοπό την καλύτερη κατανόηση της κοινωνίας μας, μιας κι όπως λένε το αντίκτυπο της εκπαίδευσης φαίνεται στην κοινωνία μιας χώρας.
Σπουδάζω στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο από το 2011. Στο «Άρθρο 13» και ειδικότερα στη στήλη "Θρησκεία και Πολιτισμός" θα παραθέτω άρθρα για τις θρησκευτικές  και θεολογικές αντιλήψεις των φυλών του κόσμου, καθώς και τις πολιτικές και κοινωνικές προεκτάσεις αυτών, προσπαθώντας να αναδείξω τη φιλοσοφία και την ιδιοσυγκρασία των ανθρώπων.  Επίσης, θα παραθέτω σε τακτά χρονικά διαστήματα κριτικές για ταινίες με ιδιαίτερο κοινωνικό και πολιτικό περιεχόμενο. Στόχος  είναι η προβολή θεμάτων ιδιαίτερα σημαντικών ανά τον κόσμο.
Είμαι ο Φράντζας Χριστόφορος. Ακούω και στο Chris εκ του Christopher, καθώς οι φίλοι μου βαριούνται να το πουν ολόκληρο. Αποφοίτησα από το τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Λάρισας. Στη παρούσα φάση είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής στο ΠΜΣ «Βιοτεχνολογία – Ποιότητα διατροφής & Περιβάλλοντος» που πραγματοποιείται στο τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Το πεδίο έρευνάς μου « η επιρροή που ασκεί το γονιδιακό υπόβαθρο διαβητικών στην ρύθμιση της γλυκόζης μέσω της συνδυαστικής θεραπείας με διατροφή και εκχυλίσματα βοτάνων». Βλέψεις μου; Να ασχοληθώ με την γονιδιακή διατροφή.  Παράλληλα διατηρώ (προσπαθώ τουλάχιστον) το προσωπικό μου blog «Μίλησε μου … για Διατροφή» (talk2me-nutri.blogspot.gr/). Και τώρα θα αναρωτιέστε τι δουλειά έχω εγώ εδώ; Και με το δίκιο σας! Να σας εξηγήσω λοιπόν. Μου αρέσει η έρευνα. Και το κομμάτι της ανθρωπολογίας της διατροφής ήταν ένα κομμάτι που δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα. Ήρθε η ώρα λοιπόν. Ακόμη, μεγάλος μου έρωτας...
Οι εξωτερικοί συνεργάτες έχουν αναλάβει μέρος της προώθησης της εφημερίδας και την οργάνωση της ανοιχτής στήλης. Θα βρείτε άρθρα τους στην ανοιχτή στήλη και στους προσκεκλημένους.
Μαθητής της Γ' Λυκείου, έχει βραβευτεί σε διαγωνισμό της Gallery "Art Kolonaki"
Απόφοιτη της Νομικής σχολής Αθηνών, μέλος της συντακτικής ομάδας του Νομικού Παλμού, αρθρογραφεί σε εφημερίδες του τόπου καταγωγής της (Αίγιο), λαμβάνει μέρος σε προσομοιώσεις κοινοβουλίων και έχει εργαστεί σε δικηγορικό γραφείο.
Γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1993 στην Αθήνα. Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με κατεύθυνση Αρχαιολογίας. Από το 2015 συμμετέχει ως υπεύθυνη ύλης στο λογοτεχνικό περιοδικό "Οροπέδιο".
Η Ιωάννα είναι απόφοιτη του τμήματος Νομικής Αθηνών και μεταπτυχιακή φοιτήτρια Ναυτικού Δικαίου. Έχει λάβει μέρος στο πρόγραμμα Erasmus για ένα εξάμηνο στη Γερμανία και παρακολούθησε το e-learning σεμινάριο Law and Economics του ΕΚΠΑ.
Τελειόφοιτη του τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αρχαιομετρία, την αιγυπτιολογία, τις ανασκαφές, όπως και για την έρευνα.
Απόφοιτη της Νομικής σχολής Αθηνών.
Ο Νικόλας είναι φοιτητής του τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρησης Πολιτισμικών Αγαθών, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Αρχαιολογία και πιο συγκεκριμένα για το Βυζάντιο. Θεωρεί ότι τα πάντα είναι άξια μελέτης και προσοχής, γιατί η επιστήμη της Αρχαιολογίας είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος. 
Η Κατερίνα είναι απόφοιτη του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στην παρούσα φάση είναι τελειόφοιτη σε προπτυχιακό επίπεδο του τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης, του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται  και στο τελευταίο εξάμηνο του μεταπτυχιακού «Οργάνωση και Διοίκηση της εκπαίδευσης» του τμήματος Δημοτικής εκπαίδευσης του ιδίου πανεπιστημίου.
Προϊόντα: 1 - 29 από 29

Νέα

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>