ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

2018-02-28 04:32

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ (ΕΕΔ)

www.dimosiodikaio.gr

Ηλεκτρονικό επιστημονικό περιοδικό «ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ»

www.publiclawjournal.com            

«ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ»

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2018 ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ (ΕΕΔ)

Αίθουσα Εκδηλώσεων Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Ακαδημίας 60, 1ος όροφος

Η  Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) διοργανώνει και αυτή την χρονιά σε συνεργασία με τον ΔΣΑ Επιστημονικές Εκδηλώσεις - Σεμινάρια που θα λαμβάνουν χώρα την περίοδο Φεβρουαρίου-Μαϊου 2018 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60, 1ος όροφος), συγκεκριμένες Τετάρτες απόγευμα 6-8 μ.μ.

Οι 4 πρώτες επιστημονικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 και την Τετάρτη 18 απριλίου 2018. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Δηλώσεις συμμετοχής στις επιστημονικές εκδηλώσεις γίνονται και ηλεκτρονικά  στο enwsiellinwndimosiologwn@gmail.com Το πρόγραμμα των επόμενων επιστημονικών εκδηλώσεων στον ΔΣΑ θα αναρτηθεί αρχές Μαρτίου 2018. Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όσους παρακολουθήσουν τις επιστημονικές εκδηλώσεις του κύκλου Φεβρουαρίου-Μαίου 2018.

 

     

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ (ΕΕΔ)

www.dimosiodikaio.gr

Ηλεκτρονικό επιστημονικό περιοδικό «ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ»

www.publiclawjournal.com

 

3η Επιστημονική Εκδήλωση  Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) στον ΔΣΑ

 

Τετάρτη  28  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018, 18:00 - 20:00:

 

«ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ»

 

Προεδρία: Δρ. Βασίλης Γ. Τζέμος, Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ)

 

Ομιλητές:

 

Ιωσήφ Κτενίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Νομικής Σχολής ΑΠΘ: «Όλοι εναντίον όλων: Οι νέες κατηγορίες πράξεων του δικαίου της ΕΕ στο επίκεντρο της δικαστικής αντιπαράθεσης των θεσμικών οργάνων»

 

Βασίλης Χατζόπουλος,  Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και Πολιτικών στοπ Πάντειο Πανεπιστήμιο, Επισκέπτης Καθηγητής στο Κολλέγιο της Ευρώπης (Bruges) και στο Πανεπιστήμιο του Νόττιγχαμ: «Πέρα από την Airbnb και την Uber: Οικονομία διαμοιρασμού και Ευρωπαϊκό  Δίκαιο»

…………………………………………………………………

Στο τέλος της ημερίδας θα χορηγηθούν οι βεβαιώσεις συμμετοχής στον προηγούμενο κύκλο (Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2017 «Διάλογοι δημοσίου δικαίου») επιστημονικών εκδηλώσεων στον ΔΣΑ.